onsdag 7 september 2011

Blommor

Hej alla Goa!
Här visar sig hösten från sin bästa sida de senaste 2 dagarna. jag jobbade kväll i måndags och passade på att höstfixa lite i trädgården under dagen, när jag väl har tid att dona i trädgården så tycker jag att det är jätteroligt och avslappnade. Man tänker så bra medan man grejar på något sätt.
Igår när jag var ledig var listan diger över vad jag skulle hinna under dagen...uch sånt är inte kul, men med på listan fanns ett par saker som skulle fixas i trädgården också som väl var för solen sken och det var en härlig höstdag!
Av utblommade pioner gjorde jag stomme till en liten bukett av vad som fanns kvar i trädgården i blomväg. Att jag inte har tänkt på det förut? Bladen är ju faktiskt jättefina att ha i en bukett men hur bra hållbarhet det är det får vi väl se hur det är med det.
Så här står buketten mellan två plättar i luften som har växt något otroligt bra här i sommar.

Tror ni att jag vågar plantera om dem nu till hösten? Det känns som om att krukorna är för små och de helt enkelt skulle behöva lite mer plats att växa i.
De står på upptravade gamla böcker som igentligen var helt förstörda men som med lite färg blev lite mer enhetliga och perfekta att ha blommor på.
Kraaaaam
Anna

2 kommentarer:

Sockerklaras sa...

Hösten är verkligen underbar...och härligt att du tar vara på den på ett så bra sätt:) Längtar tills jag får stoppa fingrarna i jorden i vår trädgård, men först ska den få vila en höst och en vinter med undantag för några ronder med motorsågen..;)

Tycker bestämt du ska göra ett Formex-besök nästa gång, det är det värt!:)

Kram! /Ida

Vintage House sa...

Hej
Vilken ljuvlig bukett och plättar är så läckra...
kram
sandra