lördag 3 mars 2012

Barnens påverkan i inredningen

Hej Alla Goa!
I min lilla serie om barnens påverkan i inredningen har vi nu kommit till storasyster. Här har hon staplat ljus på varandra, en riktig färgklick på sekretären i vardagsrummet. De övre ljusen är igentligen flytljus. Givetvis tänder vi inte hennes lilla installation!!!

Ni skulle ha sett henne!!

Hon stod och grejade med ljusen, tog ett steg bakåt och inspekterade sitt verk, fram igen och grejade lite till, när hon var klar ville hon att jag skulle komma och titta, gissa om hon vart strålande lycklig när jag frågade om jag fick fotografera hennes verk!

I går var jag iväg och köpte kameran, oj, vad har jag gett mig in på?!?
En kompis till mig är proffsfotograf och när han skrev "köp" på facebook (för jag frågade där också) och Anna gjorde det samma så tog jag mod till mig och åkte och köpte kameran. 
Proffskompisen min bor tyvärr i Canada så det är lite långt men han har lovat, snäll som han är att hjälpa mig.  Jag har tittat lite i instruktionsboken och oj, all hjälp är mer än välkommet.
Solen skiner från klar himmel här hos oss så fotoljus har vi i alla fall.
Ha en toppenlördag!
Kram kram Anna

8 kommentarer:

Katta sa...

Snyggt! Ordningstänkande och färgglatt. Tycker det är kul när man ser att de börjar gilla att inreda :) Kul med ny kamera, nu kommer du antagligen att bli riktigt hooked ;) Kram Katta

Villa Ryttarängen sa...

Vad härliga barn är, de har inga ramar utan kör på. Ljuvligt! Kram och lycka till med den nya kameran./ Pia

Lilla huset på prärien sa...

Åhhh vad roligt med en ny kamera!! Det önskar jag mig också. Jag har ju en helt okej en iofs men jag har haft den några år och skulle vilja byta upp mig.

Kul med lampan! Min ligger nere i källaren just för tillfället eftersom vi bygger om och i det rummet den hängde ska det numera vara matrum... har inte fått upp någon lampa ännu :)

Önskar dig en riktigt härlig helg!

Kram Jenny

Linda sa...

Lycka till med kameran :-) Det finns en hel del att lära sig när man skaffar en systemkamera, men det är skoj och man får testa sig fram lite!
Så fint din dotter har gjort med ljusen!

Kram Linda

Draffin Bears sa...

Hi Anna,

Love the pretty candle setup.

I have a Cannon EOS 1000D which I love and enjoying taking photos with it.
Good luck with choosing yours.

hope that you are having a lovely weekend
Hugs
Carolyn

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tjejen brås på mamma, så fint hon gjort med ljusen. Och så roligt med ny kamera, du kommer fota mycket nu, grattis till ett bra köp.
Solig kram
AnnaMaria

Lilla huset på prärien sa...

Vet du vad!? Barnen får faktiskt plats i korgarna så det kanske inte är så dålig idé ändå. Ska förvara barnen i korgarna hädanefter :)

Kram J

Tidsmästarinnan sa...

Grattis till nya kameran vännen!
Oj oj vad kul!
Hihi, jag känner väldigt väl igen det där när man får inredningshjälp här hemma :-)
Ska bli kul att se vad du hittar på med nya kameran.
Stor kram!
Susanne