söndag 2 oktober 2011

Reportage

Hej Alla Goa!
Här har ni mig i alldeles egen hög person, fikandes med fotografen som var här och gjorde reportage hemma hos oss för en tid sedan. I dagens Västerås tidning kan man läsa reportaget i sin helhet men även på deras hemsida kan man se fler bilder och även där läsa hela artikeln.
Det som slog mig även denna gång när någon var hemma hos oss för att göra reportage, var att de ju tar bilder i helt andra vinklar än vad jag själv gör. Det är ju alltid roligt att se och lära sig av! En mycket bättre kamera än vad jag har hade hon också.
Bäst tycker jag det syns på den här bilden, hon får med den kameran till en helt annan bredd än vad jag får, så snälla jultomten en ny kamera vore inte fel....

Jag har länge funderat på om jag ska våga ha bild på mig själv på bloggen, det där med kort på mig själv är svårt, för man (läs jag) är ju aldrig nöjd med bilder som tas....
Kul erfarenhet tycker jag.
Ha nu en toppen lördagkväll!
Kram kram Anna

ps. alla foton i dagen inlägg är fotade av Helena Backström på Västerås tidning Ds


Tilllägg: länken vart visst lite fel, klickar ni på länken där uppe kommer ni bara till bilderna klickar ni på den här länken kommer ni även att kunna läsa texten om ni vill.

27 kommentarer:

Sallys hus sa...

Hej hej!
Men grattis!! va kul med reportage..
Kan tänka mig att det är jätte kul att se hur de fotar osv.
Jag tycker också det där med foto på sig själv är förenat med ångest...men samtidigt är det ju så kula tt ha ett ansikte på den man kikar in hos. Du blir ju jätte bra på bild så din ångest är obefogad..;) Vilket fint kök ni har!! Jag vill också ha ett nytt kök med en massa öppna hyllor så där..
Kram o ha en mysig kväll!
Katarina

Maggi sa...

Hej, nämen vad skoj att se dig :) Och vilket vacker kök! Och riktigt vilken dag som helst, eller vecka, eller månad får jag upp mina hyllor också...:) Grattis till reportaget. kram

It's me sa...

This is nice !!! your kitchem is great !! enjoy a happy evening darling...love from me...xxx...

Lotta sa...

Så roligt med ett reportage och så fint det blev dessutom!! Kram Lotta

Katta sa...

Vad roligt med repotaget!! Klart du ska ha med dej själv, den bilden är jättefin med dej på. Håller med om att det är roligt att se sitt hem ur någon annans ögon. Ha en bra helg, kram Katta

Katta sa...

Ha ha, ja exakt på sekunden med :D

fem barns mamma sa...

Hej!
Hittade just hit:-) , såg att din äldsta just börjat 7:an, samma här!!!
Tycker era stolar i köket är såå fina, klart 5-åringen ska ha en rosa!
Kram Emma

Linda sa...

Vad kul för dig med ett tidningsreportage! Så fina bilder både på dig och ditt hem. Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll och en superfin söndag! Kram Linda

Sockerklaras sa...

Fina Anna...:) Så det är så där du ser ut alltså! Klart du ska vara nöjd med bilden på dig själv och bilderna på ditt vackra hem. Roligt för dig!:) Å tack för gratulationerna och vänliga ord om huset vårat...:)

Bra söndag till dig, kram!

Mariette's Back to Basics sa...

Dearest Anna,

WOW and again WOW. You are a beautiful lady and above all that, you are a very talented interior decorator with a natural grace and flair! I did look at ALL you photos, all 13 in this reportage! Compliments.
My favorite is your kitchen and also the beautifully crocheted laces on the old wooden spools in photo # 3... So lovely.
Love your bright home with lots of natural light from the windows. You need that for the long winter and we have chosen for it since we lived in the bright sunny tropics of Indonesia for 3 years. We want to catch as much sunshine as possible through our windows. That makes one happy.
Oh, I am so glad that I passed on the award to you; you deserve it and so does Jonas!
Enjoy your Sunday and lots of love from Georgia,

Mariette

Helena - ullvi32 sa...

Kul at SE dig- verkar vara ett jättefint reportage, har inte fått tidningen än men sen så ska jag lusläsa den! :)
Ditt kök är ju bara to die for!!
Ha en härlig söndag!
Kramar Helena

LOPPISLIV sa...

Halloj söta Anna! Vad kul att få ett ansikte till din blogg :-) Själv är jag lite fegis, men snart så vågar jag nog också :-)) Vilket fint reportage, jättefina bilder. Fin söndag till dig. Kramis Paula

Home No.1 sa...

Hej!
vad roligt med reportage, grattis!
Fin fina bilder, på både dig och inredningen...
Kram Annica.

Helena - ullvi32 sa...

Nu har jag läst och kikat på nätet- och nu måste jag nästan ta dig på orden om den där fikan, erat badrum/bastu måste jag få kika närmare på! PRECIS så har jag och mannen diskuterat att vi vill ha det i blivande badrummet i källaren. En bastu med fönster så man kan se ut när barnen t.ex badar i badkaret.. Very nice :)
Kram!

Vintage House sa...

Hej
så underbart roligt för er....
kul att se sitt hem i tryck....
tack söta för dina ord!!
myskväll
kram
sandra

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh, vad roooligt! Ska absolut klicka mig vidare till sidan du länkar till! Spännande att få se vem du är. ;0) Det ser helt fantastiskt ut på de bilder du har lagt upp.

Jovisst, angående barnen så har alla nu haft den här sjukan med 40 graders feber så jag håller både tummar och tår att vi inte lyckas dra på oss något nytt till fredag. Hoppas att dina små troll också håller sig friska... Vore hur kul som helst att ses!

Kram/ Anna

Fröken Fräken sa...

Hej kändis! ;-D
Vad fint ert hem är - och ja visst blir man avis på de med värsta vidvinkelobjektivet. FÖr att inte tala om att proffsfotografer har mycket bättre ljussättningsgrejer än vad man själv har.

Tidsmästarinnan sa...

Tjena snygging!
O vad kul, jättefina bilder och ett charmigt hem :-) fast det visste vi ju innan, hihi!
Kram och grattis till ett fint reportage!
Susanne

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad tråkigt att lillebror börjar bli krasslig... Hoppas det är snart övergående och att ni inte behöver insjukna hela stora familjen. Jag tittade in på länken och kan bara säga -Vad fiiiint ni har det hemma! :0) Jag har ju såklart sett att det är väldigt fint redan på dina bilder men de tar ju ofta mer bilder på helheten till inredningsreportage. Det ser så ljust och vackert ut.

Varm kram/ Anna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så roligt! Och kul att se dig på bild. Jag har inte vågat ännu... Men kanske någon gång, vi får se.
Fina bilder!
kram
Marie

Radhusdrömmar sa...

Vad roligt att se!
Ska kika in på länken också.

Ha en fin vecka!

Kram

kråke sa...

Hej! Vad roligt med reportage och så fint ni har det:)) Ett nytt objektiv står högt upp på min önskelista oxå men jag måste säga att du redan tar kanonfina bilder:))

Kram på dig och fortsatt fin måndag...

kråke

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

så vackert hem ni har..kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, ett jättefint reportage. Och så roligt och se bilder i som du säger, andra vinklar. Bilden där du är med är bäst, du är supersnygg på fotot. Härligt att du ser så glad ut.
Kramar
AnnaMaria

Lilla Majken sa...

Vad kul, vilket fint kök du har och vad söt du är. Jag försöker ta bilder och få med lite mer men oftast blir jag inte nöjd och då blir det detaljbilder igen.

Kram Therese

Marie sa...

Grattis till det jättefina reportaget!!!!

Kram Marie

Anonym sa...

Tittar in för första gången...vad fint du har i köket...kul med repotage i tidningen...jag önskar mig också en kamera av tomten:))
Ha det gott kram Maria