söndag 23 oktober 2011

Samling

Hej Alla goa!
Nu är vi hemma igen efter att den här helgen varit i Malmö och firat bröllop för min mans bror. Vi har ju ca 60 mil dit så det är drygt att åka så långt särskilt med så små barn i bilen...Så något besök till ILVA hanns inte med en här gången tyvärr inte heller till Mor Agustas garage men nästa gång vi ska dit och hälsa på så ska vi ta till tid så det hinns med! BASTA!
På senaste tiden har många i bloggvärlden skrivit om sina olika samlingar och jag har hela tiden tänkt att jag inte samlar på något....Ooops det måste jag ju nästan göra så många små mjölkkannor som jag har..den med blå blomman på bilden över här har jag fått av svärmor, hon vet vad jag gillar och har svårt att tacka nej till....
Den lilla med guldkanter har jag även en kaffekanna till och den gröna är ju bara såååå söt i sin litenhet liksom.Den kannan som står bakom den gröna är den enda nya i samlingen ( ny så till vida att den är inhandlad på affär och inte är loppis el second hand) och till den finns det en liten ställning att ställa kompisen som man ska ha socker i.
Så när jag ska bjuda på kaffe här hemma har jag det delikata problemet med att välja vilken mjölkkanna ska det få bli i dag då och det är vardagslyx för mig i alla fall.

Lillebror har fått feber i natt...ojojojoj det verkligen avlöser sig den ena sjukdomen efter den andra så som det brukar på hösten tyvärr. Tur att jag har en hyfsat lugn arbetsvecka, då jag jobbar kväll och har lediga dagar så ska vi allt kunna pussla till det så att det blir bra för lillebror...även om han just nu springer runt och "kör" bilar totalt omedveten om att han är sjuk...att de orkar? Själv ligger man som en däckad säl på soffan och orkar knappt byta kanal på tvn när febern slår till..

Ha det gott
Kram kram Anna

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är en fin samling du har, den med gulddekor blev min favorit.
Ja det är otroligt så pigga barn är fast dom är sjuka, hoppas det snart går över.
Krya på er och kram
AnnaMaria

Sallys hus sa...

Hej hej!
Vilken fin samling. Kul med så många olika stilar också, då kan man ju verkligen välja efter humör eller tema på dukningen.
Ja du de små liven....man fattar inte hur de orkar...
Kram Katarina

Anna sa...

Hej Anna !

Vilken fin samling du har, om jag riktigt tänker efter så min samling oxså fylld med gräddkannor =) Så kul med många olika !!

usch, så många så ä sjuka och förkylda, hoppas ni alla kryar på er fort !

Kramar

lavendel mio sa...

Så fin muggesamling du har.
Jeg likte den grønne veldig godt:)
Håper lillegutt blir fort bra, ikke noe gøy med syke barn.
Ønsker deg en fin uke, klem Hanne

Mariette's Back to Basics sa...

Dearest Anna,

Oh, 600 km is for us not too much as here in the USA we always have to go long distance. But you are right, for a wedding that does not allow you to do a lot of other things. But glad you had a great time. As for your milk jug collection, wow, the blue rose is my favorite and also the cream ware with the open worked foot.
Have a lovely week and hope the fever will not last too long for the little brother.
Love to you,

Mariette

It's me sa...

Beautiful jugs,...translating does not work tonight ...have a nice evening...love from me...xxx...

Min Mans Mat sa...

Men Oj vad många fina kannor, så roligt att kunna ta fram den kanna man känner för just den dagen:-) Finns så mångamånga roliga modeller och stilar Kul Hej Helena i Småland