onsdag 5 november 2008

Kurs med Kurt

Har varit på kurs med kurt idag!
Durewalls kurs rättare sagt, grundaren hette visst Kurt i förnamn, lite kul tyckte jag.
Det var jätte bra att få en riktig genomgång med olika lyfttekniker, så att man vet när man tänker rätt eller fel. Man vill ju inte skada vare sig själv eller den som man ska hjälpa!
Nu har Jonas tömt minneskortet på vår kamera så nu ska det här tas en hel massa kort (måste bara lära mig hur man får över dem till bloggen).
Lisat på saker som väntar på lite omsorg från mig:
Gilas säng som ska målas om.
Taklampan i trä som också ska målas vit.
2 byråer ska målas vita.
Tv skåpet som vi har nu ska få bli Gilas garderob, den ska också målas, jag ska sätta in speglar på insidan av dörrarna på skåpet också, den ska även få en klädstång i mitten.
Köksbordet ska bli vitt.
Kökssoffan ska den med bli vit.
Sideboardet ska tapetseras, ska bara hitta den perfekta tapeten först.
Ja, sedan var det ju det rum som ska bli Gilas så småningom, där ska först taket och fönstret målas, vi ska även tapetsera, har också funderingar på heltäckningsmatta till hennes rum-
Märker när jag läser vad jag just har skrivit att det blir en väldans massa vitt, men det är ju så himla fint, måste vara inne i en vit period just nu.
ha det gött

3 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Hej!

Tack för din gulliga kommentar i min blogg! Det är så roligt att blogga , men ibland räcker inte tiden till riktigt.

Lite tips: om du högerklickar på min räknare och väljer: öppna i ny flik, så kan du sedan hämta hem din egen räknare.

Lägg upp bilderna du tagit i en mapp på datorn. När du sedan gör ett nytt inlägg finns det en liten bild längst upp som man kan klicka på. Du väljer sedan Lägg till bild och bläddrar fram till mappen du lagt bilderna i och väljer ut den bild du vill ha. Sedan tar du Hämta. Det tar en stund och sedan får du välja Centrera om du vill ha bilden i mitten (börja med det!) och Mellan på storlek. Sedan har du den överst i ditt inlägg. Då kan du markera den och flytta den dit du vill ha den.

Lycka till!
Kram Annemari

Tidsmästarinnan sa...

Hej! Tack för att du kikade in till mig! Då hittade jag ju hit!
Vad bra att du skrev till tidningen Rosie, det ska jag också göra!
Det stod ju även på websidan att de möjligen skulle kunna fortsätta längre fram, så man kan ju alltid hoppas...
Kram på dig!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色