onsdag 10 november 2010

Mookåpan!

Hej alla glada!!!
När vi började fundera på vårt kök så drömde jag om Mookåpan och nu har vi den i vårt nya kök!!
Den är rejäl och jag gillar den sååååå mycket. Sedan att den har en hylla som man kan fixa och dona på är ju inte helt fel det heller.
Just nu är det en liten dikesgran och lite kottar som pryder den plus några underbara små fat på ena siden som ni såg på bilden lite högre upp.
Det följde med en fläkt från bosch och även belysningen var med till kåpan. Jag kan verkligen rekommendera denna. Kolla in deras hemsida vettja, de har fler modeller att välja mellan, klicka här så kommer ni till hemsidan.

I morgon torsdag kommer reportaget i tidningen ska bli spännande att se hennes bilder, det är i länstidningen VLT och deras bostadsbilaga som kommer på torsdagar som vårt kök och vardagsrum kommer att vara med.
Det var första gången som vi hade en tidning här och det var riktigt spännande att se henne fotografera, för hon såg ju på allt med helt andra ögon än en själv gör.
Vad har ni för upplevelser om ni haft reportage hemma?

Mer bilder från köket kommer, men det är så himla många så jag måste dela upp dem lite.
Kram kram Anna

5 kommentarer:

@nette sa...

Såå fin. Vi tänkte också ha Mookåpan först , men nu blir det till att göra en själv , tror jag maken nämnde... Vi får se när det blir klart, men visst är din kåpa fin och så praktiskt med en liten söt hylla.

Kramar @nette

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad fint ni har gjort i erat kök.Fint med den lilla hyllan över.Önskar dej en skön dag söta du.Kram Rita ♥

Lerblomster sa...

Å vad roligt att se dig och ert kök i VLT när man satt med frukosten i morse! Jättefint och kul att använda fd. hallen till matplats!
Vi hade ju V-ås Tidning på besök för ca ett år sedan, och jag håller med dig - dom tar kort på allt möjligt, och tänker på annorlunda vinklar när det fotas. Bra reportage!

Tessan sa...

Jättefin kåpa och kul när man kan ändra på hyllan efter årstid, eller dagsform :)

Ewa`s Galleri sa...

Hittade just din fina blogg,och vilken tur kåpan var otroligt fin,precis en sån jag vill ha, och vi ska beställa vårat nya kök imorgon
Ska fortsätta titta runt
,ha en skön helg