onsdag 10 november 2010

Mookåpan!

Hej alla glada!!!
När vi började fundera på vårt kök så drömde jag om Mookåpan och nu har vi den i vårt nya kök!!
Den är rejäl och jag gillar den sååååå mycket. Sedan att den har en hylla som man kan fixa och dona på är ju inte helt fel det heller.
Just nu är det en liten dikesgran och lite kottar som pryder den plus några underbara små fat på ena siden som ni såg på bilden lite högre upp.
Det följde med en fläkt från bosch och även belysningen var med till kåpan. Jag kan verkligen rekommendera denna. Kolla in deras hemsida vettja, de har fler modeller att välja mellan, klicka här så kommer ni till hemsidan.

I morgon torsdag kommer reportaget i tidningen ska bli spännande att se hennes bilder, det är i länstidningen VLT och deras bostadsbilaga som kommer på torsdagar som vårt kök och vardagsrum kommer att vara med.
Det var första gången som vi hade en tidning här och det var riktigt spännande att se henne fotografera, för hon såg ju på allt med helt andra ögon än en själv gör.
Vad har ni för upplevelser om ni haft reportage hemma?

Mer bilder från köket kommer, men det är så himla många så jag måste dela upp dem lite.
Kram kram Anna

6 kommentarer:

@nette sa...

Såå fin. Vi tänkte också ha Mookåpan först , men nu blir det till att göra en själv , tror jag maken nämnde... Vi får se när det blir klart, men visst är din kåpa fin och så praktiskt med en liten söt hylla.

Kramar @nette

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad fint ni har gjort i erat kök.Fint med den lilla hyllan över.Önskar dej en skön dag söta du.Kram Rita ♥

Lerblomster sa...

Å vad roligt att se dig och ert kök i VLT när man satt med frukosten i morse! Jättefint och kul att använda fd. hallen till matplats!
Vi hade ju V-ås Tidning på besök för ca ett år sedan, och jag håller med dig - dom tar kort på allt möjligt, och tänker på annorlunda vinklar när det fotas. Bra reportage!

Tessan sa...

Jättefin kåpa och kul när man kan ändra på hyllan efter årstid, eller dagsform :)

Ewa`s Galleri sa...

Hittade just din fina blogg,och vilken tur kåpan var otroligt fin,precis en sån jag vill ha, och vi ska beställa vårat nya kök imorgon
Ska fortsätta titta runt
,ha en skön helg

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ