torsdag 4 november 2010

Kök före bilder.

Hej allihop, någon som fortfarande minns mig? Det var ju ett tag sedan jag gjorde något inlägg, tiden har bara inte funnits för bloggen. Men nu tänkte jag visa lite före bilder på vårt kök som nu är helt omgjort. Kul matplats vi hade va?! Jag försökte mysa till det med dukar och kuddar men ja, resultatet blev aldrig riktigt som jag ville ha de ändå.
På bilden över här ser ni hur det då såg ut när man skulle in i köket. Visst ser det trångt ut? Till höger står kyl och frys och bortanför ser ni väggen till det som var vår lilla toa.
Olika färg hade vi på lådorna också, det är så skönt att ha ett nytt kök ska ni veta. Det gamla var inte bara väldigt fult, det var även väldigt opraktiskt (designat säkert av någon som aldrig har lagat mat) det mesta hade dessutom gjort sitt, nästan dagligen på slutet innan vi renoverade så gick saker isönder. Det var riktigt tufft under själva ombyggnationen men nu är det klart och det är en fröjd att laga mat i ett kök som nu fungerar.
Kram på er

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej goa Anna
Det var ett tag sen, så roligt och höra av dig. Har allt sett att ditt lilla "frimärke" legat stilla långt ner i min blogg-lista. Hoppas livet är snällare mot dig nu, har förstått att du haft det jobbigt. Nytt kök är ju något som piggar upp, ska bli jättekul och se vad ni hittat på.
Ha det gott vännen
Kramar
AnnaMaria

Hemmalycka sa...

Härligt med ett nytt kök, trevlig helg på dig.
Kram Åsa

Katta sa...

Klart jag kommer ihåg dej. Ska bli spännande att se bilder på köket nu. Ha en fin helg, kram Katta

4U2 sa...

Ser fram emot att se "efter" bilderna. Vi har samma problem med vårt kök som ni hade.

Grodmamman sa...

Vill också se efterbilderna!:) Vi gjorde om vårt kök i våras och det var tufft perodvis, men så värt det i slutändan.
Kul att du är tillbaka!
Kram

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ