torsdag 4 november 2010

Kök före bilder.

Hej allihop, någon som fortfarande minns mig? Det var ju ett tag sedan jag gjorde något inlägg, tiden har bara inte funnits för bloggen. Men nu tänkte jag visa lite före bilder på vårt kök som nu är helt omgjort. Kul matplats vi hade va?! Jag försökte mysa till det med dukar och kuddar men ja, resultatet blev aldrig riktigt som jag ville ha de ändå.
På bilden över här ser ni hur det då såg ut när man skulle in i köket. Visst ser det trångt ut? Till höger står kyl och frys och bortanför ser ni väggen till det som var vår lilla toa.
Olika färg hade vi på lådorna också, det är så skönt att ha ett nytt kök ska ni veta. Det gamla var inte bara väldigt fult, det var även väldigt opraktiskt (designat säkert av någon som aldrig har lagat mat) det mesta hade dessutom gjort sitt, nästan dagligen på slutet innan vi renoverade så gick saker isönder. Det var riktigt tufft under själva ombyggnationen men nu är det klart och det är en fröjd att laga mat i ett kök som nu fungerar.
Kram på er

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej goa Anna
Det var ett tag sen, så roligt och höra av dig. Har allt sett att ditt lilla "frimärke" legat stilla långt ner i min blogg-lista. Hoppas livet är snällare mot dig nu, har förstått att du haft det jobbigt. Nytt kök är ju något som piggar upp, ska bli jättekul och se vad ni hittat på.
Ha det gott vännen
Kramar
AnnaMaria

Hemmalycka sa...

Härligt med ett nytt kök, trevlig helg på dig.
Kram Åsa

Katta sa...

Klart jag kommer ihåg dej. Ska bli spännande att se bilder på köket nu. Ha en fin helg, kram Katta

4U2 sa...

Ser fram emot att se "efter" bilderna. Vi har samma problem med vårt kök som ni hade.

Grodmamman sa...

Vill också se efterbilderna!:) Vi gjorde om vårt kök i våras och det var tufft perodvis, men så värt det i slutändan.
Kul att du är tillbaka!
Kram