tisdag 30 oktober 2012

En rostig konservburk


Hej Alla Goa!

I päronträdet har jag hängt upp gamla konservburkar som jag gjort hål i för att få fint sken när jag tänder värmeljus i dem.

Sommarens myckna regnande har gjort dem härligt rostiga, se där något positivt med regn sommaren vi nyss haft.

Här är det höstlov för barnen och jag har ledig dag, vi gjuter ljus för fulla muggar, perfekt höstpyssel när man inte vill vara ute.

Hoppas dock att det spricker upp och slutar regna skulle behöva till skogen och plocka mossa inför julen.

Vad gör ni en sån här dag?

Kram kram Anna 

5 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Hej!!
Här har vi höstlov också så jag passade på att åka iväg och köpa tyger tillsammans med mina två flickor. Mycket folk ute...känns som om alla har höstlov. Vi fick i alla fall en härlig dag tillsammans. När vi kom hem fortsatte jag att räfsa löv i trädgården och snart är det middagsdags. Detta var min dag idag, en vanlig tisdag.
Konservburken blev otroligt vacker!! Skulle nog kunna tänka mig att låna den idén??

ha det gott!!
kram lisamaja

Villa Ryttarängen sa...

Inget lov för min del men en ledig dag har jag i morgon, Verkligen fint med den rostiga burken. Vad som mer är fint är din header, jag blir lika glad varje gång jag ser den. Kraaaaaaam Pia

Mariette VandenMunckhof-Vedder sa...

Dearest Anna,

No, we don't have a pear tree... It is too hot here for growing pears or apples. So no use for the rusty tin with holes for candles.
But I do hope you had good weather for the children to enjoy!
Hugs to you,
Mariette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Idag har jag höstlov också. Bra idé med burken som blev en lykta, det är så fint när det lyser i träden på kvällen. Och du har rätt, det är hög tid och plocka mossa innan den fryser fast.
Kramar
AnnaMaria

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ