onsdag 31 augusti 2011

Betongskiva.

Hej!
Jag har länge haft detta symaskinsunderrede men inte haft någon skiva till det då det helt hade murknat sönder när vi fick det.
Vilken tur då att jag har en sån händig man som fixade en skiva i betong åt mig. Vi hade material kvar från köksbygget förra sommaren som han kunde använda som form.
Betong och armeringsjärn hade vi också hemma, så han byggde ihop formen till den storlek jag ville ha skivan i och skred till verket.Blandade betong enligt anvisningarna och joxade och hade sig, sedan fick det brinna i några dagar som det heter. Vi hade funderingar på att slipa ytan men vi har inte gjort det än och jag vet inte om jag tycker att det behövs.
Till den har jag nu ställt en loppad stol och en dito tavla, motivet på tavlan syns tyvärr inte så mycket men det är det klassiska från vaggan till graven motivet, jag tyckte att färgerna stämde så bra med både underredet och tavelramen.
Högtalaren som syns på väggen hade jag gärna varit utan men men min man måste ju få lite som han vill också....
Kram kram
Anna

9 kommentarer:

becca sa...

Hejsan!
Tack så mycket för din omtanke, jag hoppas verkligen att jag blir piggare snart.
Vilken fin bordsskiva han gjort åt dig jag ska visa den för min man för jag skulle vilja ha en sån skiva på mitt gamla skrivmaskinsbord.
Kul att du börjat blogga igen, jag har inte haft så mycket tid över till bloggen jag häller på sistone men jag hoppas verkligen att jag får det för det är ju så kul!
Ha det bra, kram Rebecca.

Madame Edith sa...

Blev ju jättesnyggt med betongskivan!!!

Tror inte att jag kikat in hos dig tidigare, alltid kul att upptäcka nya bloggar.

Kram/M

Tidsmästarinnan sa...

Halloj Annavännen!
Vad kul att du bloggar igen! Hjälp vilken snygg köksö ni har, och tur att det fanns lite material kvar - är det alltså betong också i köksöns skiva?
Kram på dig
från
Susanne

Johanna Stålros sa...

Helt perfekt ju- jag älskar betong....Kram J

Fiffiga Systrar sa...

det är verkligen fantastiskt snyggt med betong!!! / emelie

Stina sa...

Det blev ju jättefint.:-) Stina

Millygarden sa...

Snyggt! Sånna vill jag ha i köket när vi målar om...så fint
med betongskivor!


Kram Marina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint det blev, bra att din man gjorde en sån. Betong är så fint i inredningen, jag skulle gärna ha såna skivor lite överallt.
Kramar
AnnaMaria

Linda sa...

Visst är det härligt med händiga män! Jag har också en sådan och det är en klar fördel när man har ett starkt inredningsintresse. Har lite planer på att gjuta en betongskiva till köksbänken på gården vi renoverar. Vi fär väl se, fint är det i alla fall! Kram Linda