måndag 25 januari 2010

Barnrum, storasysterrumet!!!

Hej alla goa!!!
Tänkte äntligen visa lite bilder från Storasysters rum, allt har dragit ut på tiden men vi har varit klara med rummet ett tag nu, eller klar och klar, blir man någonsin det? Tex skulle jag vilja ha någon gullig vimpel serie utefter ena väggen, men det kommer väl att hinnas med någon gång antar jag, eller så blir hon utan vimplar helt sonika.

Börjar med lite detaljbilder från Storasysters rum, visst är denna väska supergullig?
Det finns så mycket fint från hennes rum att det kommer fler inlägg och mer helhetsbilder kommer naturligtvis att komma.
Mimmi och Musse är henne kära favoriter och dessa kommer från serien musses klubbhus, småbarnsföräldrar vet vad jag talar om då det är en ganska ny serie som inte fanns när jag var barn i alla fall. Visst är de söta?
Detta bokstöd har jag fyndat på loppis för en tia, passar perfekt i hennes rum, ibland får den följa med henne ner i sängen på kvällen som sovsällskap.
Visst måste en riktig prinsessa ha både tiaror och kronor och örhängen (helst allt på samma gång) dessa fick hon i julklapp. Bedårande söta när hon tar dem på sig!
Den här väskan är i gentligen inte Storasysters alls, men hon adopterade denna väska och skulle promt ha den så jag gav upp och hon fick ha den på sitt rum...3 åringar ni vet.
Denna väska är också ett loppisfynd!

Här har jag och mannen varit sjuka därför så är det över en vecka sedan jag gjorde något inlägg, men nu börjar det rätta till sig och förkylningen släppa så när som på huvudvärken...

Uppdatering om lillebror: Han har nu sovit sin första hela natt, natt till söndag så var klockan 0540 när han vaknade och då hade han sovit från ca 2130 på kvällen innan, inte dåligt tycker jag, vi får bara hoppas att trenden håller i sig och att det inte var en engångsgrej!

Nu hoppas jag att vi får vara friska och att tid ska finnas till att göra lite fler inlägg, har massor med bilder som jag vill visa.

Kramar i massor
Anna

23 kommentarer:

Penseldraget sa...

hej anna
vad gulligt sagt a dig tack så mycke =) så fina saker du visar från stor tjejens rum...där måste hon trivas som en riktig prinsessa =)önskar dig en skön vecka
kramar pia

hemma hos lilla mej sa...

vad fina saker du visar från stora tjejens rum.Där trivs hon väl som en riktig prinsessa.Ha en skön måndag Varmkran Rita ♥

Jessica sa...

Hej,
Barnen har ju så förbaskat med små pryttlar :)
Å så blir det så fint när man plockar iordning!

Kul att få se helhetsbilden sen.

Hoppas ni håller er friska nu,
kram
Jessica

Lotta-livets väv sa...

Hej!
tack för din kommentar hos mig.....det är alltid lika kul när någon ny bekantskap tittar in och lämnar ett avtryck. Hoppas att det traumatiska du upplevde innan lilla Sixten föddes har gått över.....tänk en liten plutt...ja jag är ju som du såg en mormor...och världens stoltaste.
Kramar till dig!
/Lotta

Elzie sa...

Ja, nog träffar man på många trevliga bloggare här i värlen alltid.
Vilken mysig blogg du har. Är glad att du känner dig pigg nu och grattis till det nya lilla livet.
Ha det så gott och tack för gullig kommentar hos mig.
Kram Elzie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skönt att ni är friska, och att Sixten sover så bra. Så gulliga och fina saker du visar, såklart en prinsessa ska ha måånga tiaror. Jag har ju son med skäggstubb..fniss så jag känner inte till dom musse-sakerna. Men det var jättegulligt med bilarna, den rosa-vita Mimmis var så fin. Ska googla det och kolla.
Ha det gott
Goaste kramen till dig vännen
AnnaMaria

Bitte sa...

Tack för din kommentar hos mig, vad kul att du kikade in! :-)

Vad söta saker din stora (lilla) tjej har på sitt rum, de där Musse-figurerna skulle min son ha gillat när han var liten. Men... han är sjutton nu! :-)

Nu när jag skrollar neråt ser jag en bild på goa AnnaMaria så nu blev jag allt lite nyfiken och måste läsa vidare hos dig.

Kramar
Beatrice

becca sa...

Hejsan,
Jag tror nog aldrig man blir färdig, för det finns ju alltid något som man vill ändra på, och det är ju ändå det som är kul, att flytta runt och göra nytt.

Musses klubbhus har varit en stor favorit i vårt hus.

Ha en bra kväll, kram Rebecca.

Inspiration i vitt sa...

Hej Anna, så fint du skriver om några gulliga och härliga bloggare, du är så generös.
Fina saker i din flickas rum och vad härligt att den lilla sovit en hel natt, hoppas det blir många fler.
Kram på dig/Ingela.

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hoppas att ni kryar på er fullt ut snart :-)

Kram L

gamla skolan sa...

Vilket sött barnrum ! Önskar nästan att mina barn va små igen ! Krya på er ! Tack för titten på min blogg . Kramar Susanne / den gamla skolan

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så mycket söta små flicksaker! Det finns så otroligt mycket fint till barnen... Och hennes rum är säkert som en dröm för en liten tjej.
Härligt också med lillkillen och nattvanorna, hoppas det håller i sig.
Du frågade vad jag använt för färg när jag målade på draperiet. Det är vanlig textilfärg som jag använt, sen har jag målat med pensel. Men det går skert bra med en "stöpplare" också. Texten däremot har jag använt både färg och textilpenna. Hoppas du förstår något av min förklaring.
Kram
Marie

Hannis sa...

Vilka fina detaljer!
Kan tänka mig att liten prinsessa är väldigt nöjd med sitt rum!

Hoppas att ni håller er pigga nu/
Kram Hannis

Nostalgia sa...

Så masse fine ting storesøster har på sitt rom :-) Klart at prinsesser må ha tiara og at vesken hører hjemme på hennes rom :-)

Håper at dere alle er friske igjen, så leit med forkjølelse. Må si bebisen har vært flink å sove, ja vi får krysse fingrene for at den trenden fortsetter ;-)

Ønsker deg en riktig fin kveld !
Klem, Nostalgia

Smultronlycka sa...

Hej Anna!
Så fina saker din flicka har!
Musse och Mimmi är supersöta!
Fina loppisfynd också!
Ha en bra vecka!
Kram Anna

Viola sa...

Så många rara saker hon har storasyster...:) och lillebror han sköter sig med sömnen..låter ju lovande, så klart du ska lägga in en beställning...0) ha en skön kväll och hoppas nu att ni är piggare, kramen

Katta sa...

Vilken duktig liten kille som sover hela natten. Och storasyster är duktig på att veta vad som passar i rummet sitt :) Jättesött. Hoppas ni håller er friska hela högen, kram Katta

Norregård sa...

Tack för titten hos mig!!
Så fina saker från "storasysters" rum!! Mina favoriter är Musse & Mimmi, så fina!!
Ha det gott!!
Kram Kram Malin

Anonym sa...

Hejsan!
vad skönt att ni har tillfrisknat, inte lätt när båda är sjuka samtidigt.
Vad skönt att lillebroren sover hela natten. Ska hålla tummarna att det håller i sig.
Vilka fina saker du visar från storasysters rum, kul!
Håller på med potträning med Matilda, har du några tips?
Tack för kommentarer hos mig.
Ha en fin onsdag.
Kram Bodil.

Anette sa...

Mysigt med en liten prinsess i i huset. Min sessa är 20 år i år. Har 3 prinsar nu och de vill inte ha halsband och tiara...

Ha en fin onsdag.

Kramar @nette

Gårdsromantik sa...

Så mycket fint!

Vilken flickdröm!

Kram Maud

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhhh så fint du skrivit om AnnaMaria! Håller med dig för hon är verkligen så godhjärtad och varm! När jag hade butiken tidigare så hade jag ynnesten att träffa henne när hon kom dit och handlade, men sedan i höstas när jag sålde butiken har jag inte sett henne på ett tag, fast vi bor så nära varandra. Tror vi får ta och fixa till en liten bloggträff faktiskt.

Ja, den där tiden på sjukhuset var lite slitsam, men på samma gång kändes det bra att vara i trygga händer. Sen saknade jag förstås Rikard som då inte ens var två år fyllda. Gissa om det var höjdpunkten på dagen när han kom med sin ryggsäck på ryggen och hälsade på mig. Men, oj vad tiden går fort för nu är han 20 år.....
Ha det gott och krya på er nu!
Kram Mia

Sjabbig men chic sa...

Jättegulliga saker! Krya på er riktigt nu!

Kramis Lisa