fredag 2 oktober 2009

Kundvagn!

Hej alla goa!
Tack för alla stöttande kommentarer efter förra inlägget, ska försöka att inte gnälla så mycket idag...Bilden över är min urgulliga lilla lökförvarare. Hittade denna i London för många år sedan och det var förälskelse vid första ögonkastet, hur man nu kan bli kär i en liten kundvagn....
Dessa söta små glasburkar med monogram på fick jag av mamma när de var här i somras. Hon sa att hon hade tänkt på mig när hon sett dessa och att det ju dessutom var rätt bokstav och att jag ju brukar gilla "konstiga" saker.
Vaddå konstiga???De är ju ursöta eller hur???Jag blev superglad i alla fall!
Så nu pryder de en av köksbänkarna och där gör de sig riktigt bra tycker jag.
Här får ni ytterligare en liten smygtitt på lillkickans rum. Saker går ju inte så fort här hemma när jag inte orkar på samma vis som vanligt och min man får ju då lite mer att göra här hemma. Men nu har nog allt som vi tänkt få upp för tillfället kommit upp så nu ska jag bara fota i hennes rum så ska ni få se hur mysigt hon har fått det.
Jag blev sjukskriven och har nu varit hemma i 2 veckor och på måndag börjar havandeskapspenningen och på tisdag fyller sonen 11, men jag tar det lugnt och ska börja packa inför älgjakten som kommer veckan efter det.
Kram på er alla!!!
Anna