lördag 15 augusti 2009

Tillbaka!

Hej allihop!
Det var ett tag sedan...men mycket har hänt i mitt liv och viljan att göra inlägg har verkligen funnits där hela tiden men tyvärr inte orken. Hur den nu kan ta slut vad beträffar bloggen som ger så mycket energi.
Men slutproven i skolan sammanföll ungefär med beskedet att jag var gravid!!!!
Det vart liiiite mycket på en gång att jobba 75% och plugga 100% och samtidigt vara gravid...
Kvällarna var inte roliga i början då mådde jag som sämst vad gäller illamående och en jobbig hjärtklappning som tydligen är mer vanlig än vad jag hört talas om i början av en graviditet, det är mycket blod som ska pumpas runt och volymen eller nått på blodet i kroppen ökar mest i början och därför kommer tydligen hjärtklappningen.
Men nu mår jag mycket bättre och magen är rejält stor, får skylla på att det är 3 gången jag är gravid för så jättemycket har jag inte gått upp i alla fall. Beräknat datum är till den 4 december men jag är luttrad...då vårt första barn kom 17 dagar för sent och vårt andra 16 dagar för tidigt...
Det jag visar i dag är en underbar bur som jag hittade på noll54 i Karlstad i påskas (länk hittar ni i min rad av bloggar till höger) jag gjorde så många underbara inköp där en helt underbar butik!!!
Sedan lite sommarblommor i en glasburk, tror att det kan ha varit nutella i den glasburken när den inhandlades.....
Ha det gött och vi höres där ute!!
Puss och Kram
Anna

20 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Välkommen tillbaka, och så kul att du väntar smått. Förstår att du haft fullt upp. Noll54 är en favoritbutik för mig, jag jobbar ju i Karlastad, så där är jag ofta. Din bur är superfin. Och smart och återanvända glasburkar, den var söt. Ha nu en riktigt bra lördag och var rädd om dig.
Kramar AnnaMaria

Patricia sa...

Välkommen tillbaks till bloggvärlden.. =)

Och grattis till graviditeten, hoppas den var efterlängtad.. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Interiörboden sa...

Hej!!

Åhh, GRATTIS!!
Såå kul :)

Du är jätte välkommen tillbaka!!
Ska bli kul att följa sin blogg nu igen :)

Ha en jätte bra helg!!
Kram Sandra

Ingis sa...

Grattis!
Hoppas du mår bättre nu och välkommen tillbaka!

Kram Ingis

Hannis sa...

Det största GRATTIS till bebben!
Men jag förstår att det blev lite mycket på en gång=))

Så vacker fågelbur!
Som jag brukar leta efter såna.
Är så snål så jag tror att jag ska hitta en på loppis*skrattar*

Har dig på bloggkoll så jag såg att du hade uppdaterat=))

Kram Hannis

Grodmamman sa...

Välkommen tillbaka och grattis till bebisen!:) Här har vi sonen som är född 7 veckor för tidigt och dottern 2 veckor över tiden! Så det där datumet kan man ju inte direkt lita på!:)
Fin fågelbur du köpt också. Vill också ha en, men har än inte hittat den rätta!:)
Kram

Karin Lindström sa...

Hej kära Anna!

Men grattis, vad roligt. Nu har du gjort den värsta delen tycker jag. Fast det klart att sista tiden är ju inte heller så skoj. Då får ni en fin liten julklapp.

Jag har inte heller hunnit med att blogga men jag har i alla fall försökt göra lite inlägg. Men ibland måste man ju prioritera i livet och bloggandet tar ju mycket tid.

Du frågade mig om röd solhatt. Den är jättelätt odlad. Den är perenn och tålig tycker jag. Den är faktiskt jättefin nu i trädgården så sätt ner några du, det kommer du inte ångra!

Sköt om dig nu min vän!

Många kramar
Karin

Viola sa...

Vad roligt att ha dig tillbaka igen..:) kan tro att det varit fullt upp hos dig..hoppas slutproven gick bra och får säga ett stort grattis till magen..buren var så rar och i denna butiken var jag och handlade i nrä jag var på min turné i Värmland och Dalarna..:) ha det gott, kramen

Syster vit sa...

Ja ibland kommer det mycket annat emellan, men du är välkommen tillbaka såklart. Fågelburen är verkligen underbar. Kram Liselott.

Katta sa...

Ja du de kommer när de kommer de där små bebisarna :) Grattis!! till graviditeten i allafall.Känns säkert bra ändå nu när du ser vad du klarat av trots allt med jobb och plugg samtidigt.Snygg fågelbur. Kram Katta

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej hej!!
Så mysigt med bebbe;)
Förstår om det är kämpigt...fattar inte alls att du både orka jobba o plugga samtidigt..tar ju verkligen på ktafterna att va gravid!!
Men sen när de väl kommer ut så är det värt allt!!!!! har 4 älsklingar;) Minsta är 6 månader nu..men känns som om han nyss föddes;))

Lycka till o kram ♥
söt bur med!!

Fröken Fräken sa...

Det låter som ett bra skäl för att ta en paus! Ibland måste man helt enkelt ta det lugnt och fokusera på det viktigaste.

Jättefin fågelbur, som ett smycke!

Jo, jag är också lite sugen på att prova zinksprayen från Biltema. Jag och pappa har blivit stammisar där den senaste tiden, imorgon har han en beställning på vad han ska handla åt mig där (han jobbar typ vägg i vägg med den affären).

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhhh anna, måste först jubla grattis, guuu så härligt att få en trea, jag lovar...du kommer att njuta mer av denna bebbe, har ju med tre kids! jobbigt med illamående och sånt, jag hade en halsbränna och åt gaviscon som en galning, känns som evigheter sen, hihi! ta det lungt nu, lyssna på din kropp! ljuvlig bur mmm är ju buroman, hehe!

varmkram lotten

Maggi sa...

Hej! och Grattis! och Välkommen tillbaka! Allt på engång:D!
Sköt om dig du!

Tessan sa...

Hej! tack för din kommentar på min nya blogg och ett stort Grattis till graviditeten.

ha en skön söndagkväll /Tessan

annaslantliv sa...

Välkommen tillbaka! Och ett SUPERSTORT grattis till bebisen.
Jag skulle gärna ha en till men det blir inget. Jag är imponerad över alla er som vågar er på 3. Jag är alldeles för feg/bekväm/nojjig/orolig av mig. Men tänk vad härligt med en stor familj!

Hoppas ni fick tag i lite blåbär. Det är ju så gott! Och nyttigt.

Kramar Anna

Jessica sa...

Hej vännen, välkommen tillbaka!
Å grattis till den kommande tredje bebisen! Förstår att det blev lite mycket där ett tag :)

Må gott,
kram
Jessica

faster atta sa...

Grattis till den väntade tillökningen!! Så rolgt för dig! jag kan först att du är trött, jag skulle vara trött bara av att jobba och plugga i den takt du har gjort, att sedan vara gravid.... Det är fantastiskt att du orkar!!

Radhusdrömmar sa...

Vad roligt att du är tillbaka och STORT GRATTIS till graviditeten!!!

Kram
Johanna

Signe 1 sa...

Tack för titten hos mig och vad skoj att du är gravid, även fast det är lite jobbigt att vara i det tillståndet ibland;-). Kram Sofia