onsdag 31 augusti 2011

Betongskiva.

Hej!
Jag har länge haft detta symaskinsunderrede men inte haft någon skiva till det då det helt hade murknat sönder när vi fick det.
Vilken tur då att jag har en sån händig man som fixade en skiva i betong åt mig. Vi hade material kvar från köksbygget förra sommaren som han kunde använda som form.
Betong och armeringsjärn hade vi också hemma, så han byggde ihop formen till den storlek jag ville ha skivan i och skred till verket.Blandade betong enligt anvisningarna och joxade och hade sig, sedan fick det brinna i några dagar som det heter. Vi hade funderingar på att slipa ytan men vi har inte gjort det än och jag vet inte om jag tycker att det behövs.
Till den har jag nu ställt en loppad stol och en dito tavla, motivet på tavlan syns tyvärr inte så mycket men det är det klassiska från vaggan till graven motivet, jag tyckte att färgerna stämde så bra med både underredet och tavelramen.
Högtalaren som syns på väggen hade jag gärna varit utan men men min man måste ju få lite som han vill också....
Kram kram
Anna

Stolar.

Vilken underbar bild!!! Jag tror att den kommer från sköna hem och jag gillar verkligen att alla stolar är olika, blir liksom lite mysigare och personligare på något vis och opretantiöst.
Visst är det vackert med matsalsbord med matchande stolar men jag tilltalas av Kajsa Varg och hennes "man tager vad man haver".
Kram Alla Goa
Anna
Posted by Picasa

tisdag 30 augusti 2011

Köksö.


Hej!
Längesedan jag gjorde ett inlägg nu tiden räcker inte alltid till men jag hoppas på att få lite mer tid nu när lilleman snart fyller 2 år.
Visar en bild från vår köksö idag kom på att jag inte har hunnit visa hela köket och det är över 1 år sedan vi blev klara med det...
Läste någonstans att det tydligen inte var modernt med köksöar nu för tiden men se det bryr då jag mig inte om vad som är modernt och inne osv.'
Inreder det gör jag efter hjärtat!
Kram Alla Goa!
Anna