torsdag 5 november 2009

PUPPP

Hej Alla!

Det var längesedan som jag gjorde ett inlägg och det finns en väldigt enkel förklaring till det.
Jag har drabbats av något som heter puppp och nej, det är inte felstavat.

Förra gången jag var gravid drabbades jag av hepatos, som 1% av alla gravida drabbas av. Detta ger en hemskt fruktansvärd klåda, då kom de på att det var det jag hade när jag var i v37 och då är det ju inga problem med att sätta igång en förlossning för då räknas man ju som fullgången.

Så vad är detta puppp nu då undrar ni.
Jo, förstår ni en ännu värre klåda, som ger fruktansvärda utslag, till slut känns det som om skinnet bokstavligen brinner.
Som om man badade i brännässlor precis hela tiden...........
Tillslut blev jag inlagd, men de vill inte av förklarliga skäl inte sätta igång mig förräns tidigast när jag är i v36 i alla fall och det är jag på fredag....

Jag ska inte tråka ut er med alla vändor här på sjukhuset mer än att de senaste veckorna verkligen har varit helvetet på jorden för mig. På grund av svininfluensan så är besöken väldigt reglerade, man får bara ha en och samma besökare hela tiden så jag kan inte träffa mina barn förrens bebisen har kommit och vi har kommit hem för nyfödda få just nu inte lämna bb innan hemgång............

Så jag lever och klådan ska tydligen ge med sig efter förlossning.
Puppp är igentligen som en allergisk reaktion på graviditetshormonerna, och väldigt ovanlig och jag har lyckats med bedriften att få 2 olika ovanliga klådor påg graviditet, hm, undrar om man hamnar i guinnes rekordbok nu???

Men hur har ni det???Har ni köpt alla julklappar än, jag ligger här i min sjukhussäng och känner hur dagarna bara rusar och inget blir gjort, jag som skulle hinna så mycket nu i nov så att allt skulle vara klart till bebisen skulle komma.

Kram på er och vi hörs även om det troligtvis tar ett tag till nästa inlägg.
Anna